All for Joomla All for Webmasters

Fetronic

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΙΤ IP

Η εταιρία μας σχεδιάζει – κατασκευάζει – εισάγει συστήματα θυροτηλεοράσεων - θυροτηλεφώνων 5 καλωδίων bus,  2 καλωδίων bus και τώρα IP θυροτηλεοράσεις. Η Τεχνολογική Πρωτοπορία ΚΙΤ  IP,  αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των Θυροτηλεοράσεων. Με δυνατότητα πλήρους διαχείρισης από κινητό τηλέφωνο υποστηρίζει έως  5 χρήστες ταυτόχρονα όπου μπορούν να μιλήσουν με τον επισκέπτη, να ανοίξουν την πόρτα και να καταγράψουν χειροκίνητα με βίντεο το συμβάν. Δυνατότητα λειτουργίας σε συνδυασμό μπουτονιέρας ΙΝΟΧ 1 ή 2 μπουτόν αυτόνομα (μόνο τη μπουτονιέρα και χειρισμό μέσω τηλεφώνου) ή συνδυασμό μπουτονιέρας με οθόνη 7’’ ιντσών αφής για δυνατότητα λειτουργίας μιας κανονικής θυροτηλεόρασης και χειρισμό ταυτόχρονα μέσω Smartphone. Υψηλή Αισθητική Design σε Monitors και Μπουτονιέρες ΙΝΟΧ, έγχρωμες Οθόνες Αφής 4'' και 7'' ιντσών.

Δυνατότητα αυτόκλησης, ομιλίας, άνοιγμα πόρτας και καταγραφής χωρίς να υπάρχει κλήση από την είσοδο.

COVID-19

Tι θα γίνει την επόμενη μέρα, όταν δηλαδή έρθει η ώρα να βγούμε από τα σπίτια μας και να εκτεθούμε όλοι στο νέο κορωνοϊό που προκαλεί τη νόσο Covid-19; Εγκριτοι καθηγηττές Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, για την αποφυγή μετάδοσης του ιου, συνιστούν τον "εκτεταμένο έλεγχο σε συνδυασμό με απομόνωση των κρουσμάτων". Η εταιρία μας προτείνει εναλλακτικές αυτοματοποιημένες μεθόδους για μέτρα πρόληψης και μέτρα ατομικής υγιεινής για τον περιορισμό της εξάπλωσης με συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Ακολουθούν συστήματα ανίχνευσης συμπτωμάτων για την λήψη μέτρων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούνείτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή και τουρνικέ.

FC618T Σύστημα ταυτοποίησης για COVID-19

Συσκευή ελέγχου πρόσβασης με αναγνώριση προσώπου, θερμοκρασίας και μάσκας. Σχεδιασμένη ειδικά για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου COVID-19. Μπορεί να ανιχνεύσει πρόσωπο, θερμοκρασία και αν ο επισκέπτης φοράει μάσκα.

Απλή και κομψή, η συσκευή αυτή μπορεί να εγκατασταθεί σε εισόδους οποιουδήποτε ιδιωτικού ή δημόσιου χώρου στον οποίο χρειάζεται ο έλεγχος πρόσβασης για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου COVID-19.

Η ανίχνευση θερμοκρασίας/μάσκας είναι εύκολη και αξιόπιστη. Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι ταχύς με ακρίβεια ±0.3° C. Συνδέοντας τη συσκευή σε αυτόματη πόρτα εισόδου, η πρόσβαση δίνεται μόνο στους χρήστες που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα χρήσης της συσκευής:

✓ Ενσωμάτωση λειτουργιών αναγνώρισης προσώπου, ενδοεπικοινωνίας cloud και ελέγχου πρόσβασης
✓ Μέτρηση θερμοκρασίας ανθρώπινου σώματος και αναγνώριση μάσκας
✓ CPU υψηλής ταχύτητας ARM 4-core
✓ Οθόνη full HD 7 ιντσών
✓ Σύνδεση δικτύου Ethernet/WiFi
✓ Γρήγορη αναγνώριση προσώπου χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο
✓ Πολλαπλές μέθοδοι ξεκλειδώματος: κινητό τηλέφωνο Bluetooth / τηλεχειριστήριο / αναγνώριση προσώπου / προαιρετικός κωδικός QR / μαγνητική κάρτα / κωδικός πρόσβασης
✓ Προαιρετική αναγνώριση για βελτίωση της ασφάλειας και της ευκολίας
✓ Ανίχνευση ανθρώπινου σώματος, σύστημα αντι-παραποίησης
✓ Πλήρης λειτουργία διαφήμισης, που υποστηρίζει πολλές μορφές διαφήμισης όπως κείμενο, εικόνα, βίντεο κ.λπ.
✓ Απομακρυσμένη διαχείριση cloud
✓ Προαιρετική εσωτερική μονάδα ενδοεπικοινωνίας cloud που υποστηρίζει IoT, δεν απαιτείται ειδική καλωδίωση
✓ Υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου, κουμπί αφής
✓ Εξελιγμένο, ο εξοπλισμός έχει προστασία κατα της σκόνης και στεγανότητα IP54, προαιρετικό κάλυμμα βροχής για εξωτερικούς χώρους

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργικό σύστημα: Android
 • CPU: ARM 4 core
 • Ανάλυση: 1280x600
 • Οθόνη: 7" IPS
 • RAM: 2G
 • ROM: 16GB
 • Ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας: ±0.5° C
 • Αναγνώριση μάσκας: Supports accurate mask recognition
 • Μέθοδος λειτουργίας: Δικτυακά, offline
 • Σύνδεση δικτύου: Ethernet/WIFI
 • Τροφοδοσία: DC 12V / 3A
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -10° C ~ +65° C
 • Υγρασία λειτουργίας: 10%-95%
 • Interface εισόδου: Κουμπί ανοίγματος πόρτας, tamper, αισθητήρας πόρτας, συναγερμός κ.λπ.
 • Λειγουργία συναγερμού: Υποστηρίζει αντι-αποσυναρμολόγηση, συναγερμό παράνομου ανοίγματος πόρτας, συναγερμό χρονικού ορίου ανοίγματος πόρτας, σύνδεση πυρκαγιάς
 • Λειτουργία ελέγχου πρόσβασης: Mobile App / Απομακρυσμένο άνοιγμα πόρτας / Bluetooth/Mifare κάρτα / CPU κάρτα
 • Δυνατότητες: Κάρτα IC / Δυναμικός κωδικός πρόσβασης / playback ανακοίνωσης, ενδοεπικοινωνία βίντεο, μεταφορά τηλεφώνου, άνοιγμα πόρτας μέσω κινητού τηλεφώνου
 • Διαστάσεις: 395x325x25mm

Δείτε το προϊόν

e - Locki

H Fetronic έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσει το νέο προϊόν ELOCKI. Η Fetronic με την πολυετή εμπειρία της στα συστήματα access control και ειδικότερα στα συστήματα ηλεκτρονικού κλειδώματος ή αυτόματου κλειδώματος όπως συνηθίζεται να το λέμε, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα προϊόν το elocki και το οποίο έρχεται να καταρρίψει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για το ηλεκτρονικό κλείδωμα. Το elocki είναι ένας πίνακας όπου περιλαμβάνει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που απαιτεί το ιδανικό ηλεκτρονικό κλείδωμα και που αναζητά κάθε εγκαταστάτης.

 • αυτόνομος πίνακας με μπαταριά 7,2 Α -δυνατότητα φωνητικών εντολών (η πόρτα είναι ανοικτή παρακαλώ έλξατε την πόρτα)
 • ηχητική ειδοποίηση αν η πόρτα παραμείνει ανοικτή πάνω από ορισμένο χρόνο (alarm)
 • δυνατότητα άντλησης πληροφοριών από το σύστημα με το ποιος άνοιξε την πόρτα και πότε, είσοδο και έξοδο.
 • δεν υπάρχει πλέον καρταναγνώστης άλλα μια κεραία ώστε να είναι αόρατο από τον επίδοξο κλέφτη
 • συνδυασμός με ηλεκτροπύρο, ηλεκτρομαγνήτη και κυπρί για πόρτες εισόδου σε πολυκατοικίες.
 • ανιχνευτής φωτιάς και σεισμού (για την απεμπλοκή του συστήματος σε περίπτωση ανάγκης)
 • έξοδος του επισκέπτη με μπουτόν ή με ειδικό ραντάρ micro wave –infrared
 • δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα για εγγραφή όταν ανιχνευθεί κίνηση τόσο στην κεντρική είσοδο όσο και στην είσοδο του διαμερίσματος.

 Και όλα αυτά σε έναν μόνο πίνακα. Το ELOCKI της Fetronic είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό σύστημα access control είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του κάθε εγκαταστάτη!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ UNIVERSAL ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η FETRONIC, για άλλη μια φορά πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θυροτηλεόρασης - θυροτηλεφώνου, καινοτομεί με την κατασκευή ενός συστήματος θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης που έλειπε από την ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια αγορά. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε όταν παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν πολλές μεγάλες εταιρείες, κυρίως ιταλικές, οι οποίες στο παρελθόν κατασκεύαζαν συστήματα θυροτηλεόρασης 4+n και θυροτηλέφωνου 1+n και οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου σταμάτησαν την παραγωγή ή έκλεισαν όπως το εργοστάσιο της amplyvox στην Ιταλία (ένα ιστορικό εργοστάσιο από το 1954) που εμείς αντιπροσωπεύαμε στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε. Η καινοτομία έγκειται στο ότι μέχρι σήμερα στην παγκόσμια αγορά δεν υπάρχει οθόνη θυροτηλεόρασης universal. Η ανάγκη, λοιπόν, να καλύψουμε και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με συστήματα 4+n και 1+n μας ώθησε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα σύστημα θυροτηλεόρασης - θυροτηλεφώνου το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί και να συνεργάζεται άψογα με τα προϊόντα της amplyvox αλλά και με σχεδόν όλων των άλλων εταιριών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία 4+n για θυροτηλεόραση και 1+n για θυροτηλέφωνο. Το θυροτηλέφωνο 4+n με ακουστικό και χωρίς ακουστικό (ανοιχτής ακρόασης) ταιριάζει απόλυτα σε πάνω από 30 εταιρείες θυροτηλεφώνων - θυροτηλεόρασης και έχει το μοναδικό πλεονέκτημα ότι μετατρέπεται εύκολα από 4+n σε 1+n. Η αντικατάσταση παλαιού συστήματος θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Όπως όλοι γνωρίζουμε, πλέον τα συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων εφαρμόζονται για την αντικατάσταση παλαιών θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση. Ύστερα από μία εμπειρία 9 ετών συνεχούς ενασχόλησης με την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΠΩΛΗΣΗ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συστημάτων ασφαλείας και ειδικότερα θυροτηλεφώνων - θυροτηλεοράσεων, σήμερα η FETRONIC έχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων (θυροτηλεόραση 4+n , θυροτηλέφωνο 1+n και 4+n universal, θυροτηλεόραση 5 καλωδίων BUS, θυροτηλεόραση 2 καλωδίων BUS).

H Fetronic εμμένει στη φιλοσοφία της κατασκευάζοντας προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς και που απαντούν στο αίτημα για τεχνικές λύσεις σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις 4+Ν & 1+Ν. απαντάει στην κρίση με προϊόντα UNIVERSAL και ειδικές κατασκευές Fetronic product.Review www.fetronic.gr, τηλ.: 210 9421802

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κατασκευάζουμε μπουτονιέρες θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε ειδικές διαστάσεις από ΑΤΣΑΛΙ 2mm (inox) που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς και λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια των τεχνικών. O πελάτης απλά μας λέει πώς θα ήθελε τη μπουτονιέρα και εμείς του στέλνουμε τις προτάσεις μας στις διαστάσεις και στο σχεδιασμό που επιθυμεί.Πλεονεκτήματα μπουτονιέρας ειδικής κατασκευής:

 • Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα (δεν αφήνει κενά περιμετρικά) και design.
 • Στιβαρή κατασκευή αντιβανδαλιστικού τύπου.  
 • Λιγότερος χρόνος στην εγκατάσταση (δεν εντοιχίζουμε κουτιά).  
 • Δεν σπάμε ή κόβουμε μάρμαρα Ενσωματωμένος καρταναγνώστης (και 1 κάρτα δώρο για κάθε μόνιτορ)
 • Εύκολη αλλαγή ονομάτων εξωτερικά (χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσουμε τη μπουτονιέρα.)
 • Κατασκευές σε πυλώνες ή κολώνες (ώστε να ταιριάζει στην αρχιτεκτονική ενός μοντέρνου κτιρίου) 

Μπουτονιέρα για 8 διαμερίσματα με καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο και θυρίδα γραμματοκιβωτίου. 

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Μπουτονιέρα υψηλής αισθητικής 48 διαμερισμάτων με κάμερα και καρταναγνώστη

Μπουτονιέρα υψηλής αισθητικής 5 διαμερισμάτων με κάμερα, καρταναγνώστη, digital print και θυρίδα γραμματοκιβωτίου

Μπουτονιέρα σε τρίπτυχη επέκταση για πολυκατοικίες με κάμερα και καρταναγνώστη

SECURITY MANAGER

Άρθρο  δημοσιευμένο στο SECURITY MANAGER Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2017 για λύσεις UNIVERSAL

Η FETRONIC απαντάει στην κρίση με προϊόντα UNIVERSAL και ειδικές κατασκευές

 

H Fetronic εμμένει στη φιλοσοφία της κατασκευάζοντας προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς και που απαντούν στο αίτημα για τεχνικές λύσεις σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις 4+Ν & 1+Ν.

Η FETRONIC, για άλλη μια φορά πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θυροτηλεόρασης - θυροτηλεφώνου, καινοτομεί με την κατασκευή ενός συστήματος θυροτηλεφώνου - θυροτηλεόρασης που έλειπε από την ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια αγορά.

Η ιδέα αυτή γεννήθηκε όταν παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν πολλές μεγάλες εταιρείες, κυρίως ιταλικές, οι οποίες στο παρελθόν κατασκεύαζαν συστήματα θυροτηλεόρασης 4+n και θυροτηλέφωνου 1+n και οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου σταμάτησαν την παραγωγή ή έκλεισαν όπως το εργοστάσιο της amplyvox στην Ιταλία (ένα ιστορικό εργοστάσιο από το 1954) που εμείς αντιπροσωπεύαμε στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε.

Η καινοτομία έγκειται στο ότι μέχρι σήμερα στην παγκόσμια αγορά δεν υπάρχει οθόνη θυροτηλεόρασης universal. Η ανάγκη, λοιπόν, να καλύψουμε και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με συστήματα 4+n και 1+n μας ώθησε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα σύστημα θυροτηλεόρασης - θυροτηλεφώνου το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί και να συνεργάζεται άψογα με τα προϊόντα της amplyvox αλλά και με σχεδόν όλων των άλλων εταιριών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία 4+n για θυροτηλεόραση και 1+n για θυροτηλέφωνο. 

Το θυροτηλέφωνο 4+n με ακουστικό και χωρίς ακουστικό (ανοιχτής ακρόασης) ταιριάζει απόλυτα σε πάνω από 30 εταιρείες θυροτηλεφώνων -  θυροτηλεόρασης και έχει το μοναδικό πλεονέκτημα ότι μετατρέπεται εύκολα από 4+n σε 1+n.

Η αντικατάσταση παλαιού συστήματος θυροτηλεφώνου με θυροτηλεόραση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Όπως όλοι γνωρίζουμε, πλέον τα συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων εφαρμόζονται για την αντικατάσταση παλαιών θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση.

Ύστερα απο μία εμπειρία 9 ετών συνεχούς ενασχόλησης με την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΠΩΛΗΣΗ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ συστημάτων ασφαλείας και ειδικότερα θυροτηλεφώνων - θυροτηλεοράσεων, σήμερα η FETRONIC έχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων (θυροτηλεόραση 4+n , θυροτηλέφωνο 1+n και 4+n universal, θυροτηλεόραση 5 καλωδίων BUS, θυροτηλεόραση 2 καλωδίων BUS).

Κατασκευάζουμε μπουτονιέρες θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε ειδικές διαστάσεις από ΑΤΣΑΛΙ 2mm (inox) που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς και λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια των τεχνικών. 

O πελάτης απλά μας λέει πώς θα ήθελε τη μπουτονιέρα και εμείς του στέλνουμε τις προτάσεις μας στις διαστάσεις και στο σχεδιασμό που επιθυμεί.

 

Πλεονεκτήματα μπουτονιέρας ειδικής κατασκευής:

 •      Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα (δεν αφήνει κενά περιμετρικά) και design.
 •      Στιβαρή κατασκευή αντιβανδαλιστικού τύπου
 •      Λιγότερος χρόνος στην εγκατάσταση (δεν εντοιχίζουμε κουτιά)
 •      Δεν σπάμε ή κόβουμε μάρμαρα
 •      Ενσωματωμένος καρταναγνώστης (και 1 κάρτα δώρο για κάθε μόνιτορ)
 •      Εύκολη αλλαγή ονομάτων εξωτερικά (χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσουμε τη μπουτονιέρα)
 •      Κατασκευές σε πυλώνες ή κολώνες (ώστε να ταιριάζει στην αρχιτεκτονική ενός μοντέρνου κτιρίου )

 

5o Συνέδριο Security Manager 2017

Mε μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας 

θα λάβει μέρος στο 5ο Συνέδριο Security Project που διοργανώνει 

το περιοδικό Security Manager, με θέμα: 

"Η ώρα της Ασφάλειας...με εξωστρέφεια και επαγγελματισμό". 

Το συνέδριο θα λάβει χώρα 

στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 26 & 27 Μαΐου 2017. 

Η εταιρεία μας θα παρουσιάσει νέα προϊόντα θυροτηλεόρασης - IP, Access Control & CCTV καθώς επίσης θα διεξάγει τεχνικό σεμινάριο σε αίθουσα του ξενοδοχείου στις 27-05-2017 στις 16.00 μ.μ. 

με θέμα "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ & ACCESS CONTROL". 

 

Όσοι συνάδελφοι θα επιθυμούσατε να συμμετέχετε στο εν λόγω σεμινάριο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 210-9421802 και δηλώστε συμμετοχή έως 12/5/2017 

για να εξασφαλίσετε θέση. (80-100 θέσεις)

 

Στο τέλος του τεχνικού σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες:

θα λάβουν ονομαστικό πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

και θα συμμετέχουν στην κλήρωση 

με δώρο 3 Κιτ SMILE θυροτηλεόρασης 1 μπουτόν με οθόνη 3,9 inch.

 

Σύντομα θα λάβετε και την ηλεκτρονική μας πρόσκληση. 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Συνέντευξη Security Project 2017

Παρουσίαση Security project 2017

CCTV με τεχνολογία Starlight

Ο απόλυτος συνδυασμός CCTV με κάμερες STARLIGHT και 5-υβριδικά καταγραφικά.

Προϊόντα OEM τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα και διατίθενται σε ηλεκτρονικά καταστήματα σε τιμές καταλόγου, καθώς και σε επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας σε τιμές χονδρικής.

ΚΑΜΕΡΕΣ STARLIGHT

Η τεχνολογία STARLIGHT στηρίζεται σε ειδικούς αισθητήρες που αποδίδουν έγχρωμη εικόνα υψηλής ανάλυσης ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Οι κάμερες μας είναι εφοδιασμένες με τη νέα σειρά αισθητήρων της Sony (HD CMOS) που υποστηρίζονται με την τεχνολογία Starvis και DOL WDR.  Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές κάμερες ασφαλείας, ο αισθητήρας Stavris CMOS είναι σε θέση να προσφέρει απόλυτα έγχρωμη εικόνα χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνητό φωτισμό, ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Η ευαισθησία του αισθητήρα Starvis CMOS είναι δύο φορές υψηλότερη από τους συμβατικούς αισθητήρες CMOS. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της μη χρήσης τεχνητού φωτισμού, η κάμερα μπορεί να σχεδιαστεί και να παραχθεί σε πολύ μικρότερες διαστάσεις.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά οι κάμερες Starlight:

έχουν μεγάλη απολαβή 100db WDR (Wide Dynamic Range) κάτι το οποίο δίνει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας εικόνας ακόμα και σε μεγάλη απόσταση

τεχνολογία Auto defog

Privacy mask

Motion detection

4MP CVI/TVI ή 2MP CVI/TVI/AHD/960H

Τέλος, οι κάμερες μας παρέχουν τη επιλογή OSD MENU μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα της λειτουργείας αυτόματου ZOOM – FOCUS.

5-ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τα νέα 5-υβριδικά καταγραφικά προσφέρουν εκτεταμένη συμβατότητα με μεγάλο αριθμό καμερών. Σε αντίθεση με τα καταγραφικά υβριδικής και 3-υβριδικής τεχνολογίας, τα νέα σύγχρονα DVR διαθέτουν τεχνολογία για υποστήριξη καμερών τύπου HD-CVI, HD-TVI, AHD, CVBS και κάμερες IP.  Ταυτόχρονα, παρέχετε δωρεάν υπηρεσία Cloud και P2P (Peer to Peer). Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς καταγραφικών παρέχουν άμεση συμβατότητα με όλα τα κινητά τηλέφωνα, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας (iPhone, Android, Windows κλπ) για ζωντανή παρακολούθηση (real time) του χώρου μας από οποιοδήποτε μέρος και αν βρισκόμαστε μέσω των εφαρμογών TOPSVIEW και NVMS7000 (Android και iOS).

Υποστηρίζοντας μορφή συμπίεσης H.264+ επιτυγχάνεται η βελτίωση της χωρητικότητας εγγραφής και η βελτίωση της ταχύτητας μετάδοσης εικόνας μέσω δικτύου. Επιπρόσθετα, όλα τα καταγραφικά της σειράς διαθέτουν δύο θέσεις τοποθέτησης σκληρών δίσκων, καθώς και σύνδεση HDMI.

Τα νέα μας 5-υβριδικά καταγραφικά, διατίθενται σε εκδόσεις από 4 έως 32 κανάλια, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν και αναλογική έξοδο  Video Out.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ  ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Τη νέα τεχνολογία Starlight που έχουμε ετοιμάσει δοκιμαστικά για εσάς! Τι χρειάζεται να κάνετε;

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή TopsView δωρεάν στο κινητό σας από το Appstore για Iphone ή από τη σελίδα μας εδώ για Android ( Εναλλακτικά κατεβάζετε την εφαρμογή από το Playstore ). 

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και στην αρχική οθόνη επιλέξτε "Local Login"

3. Επιλέξτε το σύμβολο "+" κάτω από τη μαύρη οθόνη για να προσθέσετε τις κάμερες μας

4. Αγγίξτε την επιλογή "Manually enter" και συμπληρώστε την φόρμα ως εξής, Name: fetronic, GID: av880ba4f8, User: test, Password: test 

5. Αποθηκεύετε τις ρυθμίσεις επιλέγοντας "sure" επάνω δεξιά, και είστε έτοιμοι. Η κάμερα "fetronic" είναι πλέον αποθηκευμένη στην εφαρμογή σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DESKTOP

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή CMS3 για Windows ή Apple στον υπολογιστή σας

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισάγετε username: admin και password: 123456

3. Επιλέξτε στο μενού "Device Manage". Στο "Managed devices" πατήστε "Add" για να προσθέσετε την κάμερα που σας έχουμε ετοιμάσει.

4. Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία. Device name: fetronic, Model: Dev.TS, Login type: LTCloud, User name: test, Password: test, Cloud ID: av880ba4f8 και πατήστε "save"

5. Η κάμερα έχει καταχωρηθεί στην εφαρμογή και μπορείτε να την δείτε στο "Device List" κάτω από το "Monitor" που βρίσκεται στο μενού.